Kowalczuk, Maria ; Krasnowska, Barbara ; Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora „Społem” CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 10 sierpnia 1976 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 kwietnia 1977 r
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Feb 10, 2023
Feb 10, 2023
15
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4748
Edition name | Date |
---|---|
Wyroby z ciasta drożdżowego - Dietetyczne sucharki skrobiowe bezsolne BN-76/8098-13 | Feb 10, 2023 |
Kowalczuk, Maria Krasnowska, Barbara Secomska, Barbara Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Miłosz, Zofia Kucharczyk, Irena SPOŁEM Centralny Zakład Spółdzielni Spożywców, Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Węgiełek, K. Kowalczuk, Maria SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Bar, Krystyna Kowalczuk, Maria Miłosz, Zofia SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Barowa, Krystyna Kowalczuk, Maria Miłosz, Zofia SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Kowalczuk, Maria Węgiełek, Kazimierz SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Kowalczuk, Maria Węgiełek, Kazimierz SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Marcinek, Jerzy Niewiadomski, Zdzisław Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.