Kowalczuk, Maria ; Krasnowska, Barbara ; Secomska, Barbara ; Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora SPOŁEM CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 10 sierpnia 1976 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 kwietnia 1977 r
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
10 lut 2023
10 lut 2023
21
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4747
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wyroby ciastkarskie z ciasta drożdżowego - Sucharki dietetyczne wzbogacone w żelazo BN-76/8098-12 | 10 lut 2023 |
Kowalczuk, Maria Krasnowska, Barbara Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Miłosz, Zofia Kucharczyk, Irena SPOŁEM Centralny Zakład Spółdzielni Spożywców, Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Bar, Krystyna Kowalczuk, Maria Miłosz, Zofia SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Barowa, Krystyna Kowalczuk, Maria Miłosz, Zofia SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Kucharczyk, Irena Lipińska, Halina Kowalczuk, Maria Kołodziejski, Kazimierz Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Kucharczyk, Irena Lipińska, Halina Kowalczuk, Maria Kołodziejski, Kazimierz Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Staszewska, Elżbieta Janik, Mieczysław Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Miłosz, Zofia Kucharczyk, Irena Barowa, Krystyna SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.