Momot, Jolanta ; Czechowska, Janina ; Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego ; Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego dnia 28 grudnia 1977 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1978 r
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Jan 18, 2023
Jan 18, 2023
25
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4688
Edition name | Date |
---|---|
Wyroby cukiernicze trwałe - Karmelki twarde - Wymagania wspólne BN-77/8092-01 | Jan 18, 2023 |
Gasparska, Renata Czechowska, Janina Zjednoczenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Momot, Jolanta Rutkowski, Janusz Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Barlińska, Henryka Kasprzycka, Jolanta Krajowa Spółka Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego CUKRY Sp. z o.o., Warszawa. Oprac.
Marcinek, Jerzy Redlicka, Alicja Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Momot, Jolanta Łyczko, Eugenia Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Barlińska, Henryka Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Barlińska, Henryka Andryszak, Bogda Zjednoczenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Iwanyszczuk, Hilaria Kuczyńska, Barbara Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.