Momot, Jolanta ; Czechowska, Janina ; Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego ; Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego dnia 28 grudnia 1977 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1978 r
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
18 sty 2023
18 sty 2023
26
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4688
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wyroby cukiernicze trwałe - Karmelki twarde - Wymagania wspólne BN-77/8092-01 | 18 sty 2023 |
Gasparska, Renata Czechowska, Janina Zjednoczenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Momot, Jolanta Rutkowski, Janusz Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Barlińska, Henryka Kasprzycka, Jolanta Krajowa Spółka Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego CUKRY Sp. z o.o., Warszawa. Oprac.
Marcinek, Jerzy Redlicka, Alicja Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Momot, Jolanta Łyczko, Eugenia Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Barlińska, Henryka Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Barlińska, Henryka Andryszak, Bogda Zjednoczenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Iwanyszczuk, Hilaria Kuczyńska, Barbara Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.