Żelazowska, Z. ; Szof, A. ; Petrykowski, S. ; SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora SPOŁEM CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 8 grudnia 1978 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1979 r
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
30 gru 2022
30 gru 2022
20
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4651
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Półprodukty piekarskie - Metody badań BN-78/8070-07 | 30 gru 2022 |
Szof, Adela Żelazowska-Major, Zofia Miłosz, Zofia Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego. Oprac.
Żelazowska-Major, Zofia Szof, Adela Barański, Marek Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Rutkowska, Maria Zjednoczenie Przemysłu Koncentratów Spożywczych, Poznań. Oprac.
Żelazowska-Major, Z. Szof, A. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Centrala Zjednoczenia Przemysłu Cukierniczego. Oprac.
Walczyk, Danuta Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej, Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa. Oprac.
Węgiełek, K. Kowalczuk, Maria SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.
Ambroziak, M. Kowalczuk, M. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.