Kapelański, Wojciech. Promotor
Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
2 lip 2013
8 lis 2012
10
9
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/373
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Porównanie jakości tusz i mięsa pozyskiwanego od loszek po odchowaniu pierwszego miotu i ze standardowego tuczu mięsnego | 2 lip 2013 |
Jankowiak, Hanna Kapelański, Wojciech. Promotor
Bogucka, Joanna Kapelański, Wojciech. Promotor
Wasilewski, Przemysław Dariusz Nowachowicz, Jerzy. Promotor
Bocian, Maria Anna Kapelański, Wojciech. Promotor
Reszka, Patrycja Bogucka, Joanna. Promotor Jankowiak, Hanna. Promotor pomocniczy
Saleh, Mohamed Kokoszyński, Dariusz. Promotor
Burzyński, Marian Guzewicz, Barbara Piekarska, Elżbieta Paliwoda, Krystyna Ulacha, Tadeusz SPOŁEM WSS Oddział Produkcji w Warszawie. Oprac.
Państwowe Przedsiębiorstwo Garmażeryjne. Oprac.