Kapelański, Wojciech. Promotor
Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Jul 2, 2013
Nov 8, 2012
10
9
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/373
Edition name | Date |
---|---|
Porównanie jakości tusz i mięsa pozyskiwanego od loszek po odchowaniu pierwszego miotu i ze standardowego tuczu mięsnego | Jul 2, 2013 |
Jankowiak, Hanna Kapelański, Wojciech. Promotor
Bogucka, Joanna Kapelański, Wojciech. Promotor
Wasilewski, Przemysław Dariusz Nowachowicz, Jerzy. Promotor
Bocian, Maria Anna Kapelański, Wojciech. Promotor
Reszka, Patrycja Bogucka, Joanna. Promotor Jankowiak, Hanna. Promotor pomocniczy
Saleh, Mohamed Kokoszyński, Dariusz. Promotor
Cebulska, Aleksandra Kapelański, Wojciech. Promotor
Janicki, Bogdan (zootechnika) Buzała, Mateusz