Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
22 lut 2023
22 lut 2023
66
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4800
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Konserwy warzywno-mięsne i mięsno-warzywne sterylizowane - Wymagania mikrobiologiczne BN-73/8135-03 | 22 lut 2023 |
Kaczmarski, Józef Szachewicz, Irena Szostakowska, Alina Wesołkowska, Janina Centrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego, Warszawa. Oprac.
Centrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego, Warszawa. Oprac.
Centrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego, Warszawa. Oprac.
Centrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego, Warszawa. Oprac.
Centrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego. Oprac.
Centrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego, Warszawa. Oprac.
Centrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego. Oprac.
Centrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego. Oprac.