Gasparska, Renata ; Kasprzycka, Jolanta ; Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego ; Ustanowiona przez Ministra Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej dnia 21 kwietnia 1986 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1987 r
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
19 sty 2023
19 sty 2023
35
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4699
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wyroby cukiernicze trwałe - Wyroby czekoladowane (w czekoladzie) BN-86/8094-03 | 19 sty 2023 |
Gasparska, Renata Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Gasparska, Renata Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Gasparska, Renata Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Barlińska, Henryka Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Barlińska, Henryka Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Barlińska, Henryka Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Kasprzycka, Jolanta Barlińska, Henryka Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Barlińska, Henryka Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.