Nowachowicz, Jerzy ; Michalska, Grażyna ; Bucek, Tomasz ; Wasilewski, Przemysław Dariusz
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego 2013, t. 68, z. 1, s. 91-99
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
May 14, 2018
Oct 6, 2015
41
82
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/835
Edition name | Date |
---|---|
Wpływ klas tusz wieprzowych na wartość handlową schabu i polędwiczek | May 14, 2018 |
Michalska, Grażyna Nowachowicz, Jerzy Bucek, Tomasz Wasilewski, Przemysław Dariusz Nowachowicz, Jerzy. Red.
Michalska, Grażyna Nowachowicz, Jerzy Bucek, Tomasz Wasilewski, Przemysław Dariusz Kmiecik, Mirosława
Michalska, Grażyna Nowachowicz, Jerzy Chojnacki, Zdzisław Bucek, Tomasz Wasilewski, Przemysław Dariusz Michalska, Grażyna. Red.
Michalska, Grażyna Nowachowicz, Jerzy Wasilewski, Przemysław Dariusz Sobierański, Aleksander Nowachowicz, Jerzy. Red.
Wasilewski, Przemysław Dariusz Nowachowicz, Jerzy Michalska, Grażyna Wojciechowski, Arkadiusz Nowachowicz, Jerzy. Red.
Wasilewski, Przemysław Dariusz Nowachowicz, Jerzy. Promotor
Michalska, Grażyna
Bucek, Tomasz Michalska, Grażyna. Promotor