Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.

Tytuł: Carcass composition and meat quality of grey partridge ( Perdix perdix L.) ; Skład tuszki i jakość mięsa kuropatwy szarej ( Perdix perdix L.)

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

19 kwi 2018

Data dodania obiektu:

24 kwi 2015

Liczba wyświetleń treści obiektu:

47

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie PDF

94

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/797

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji