Wydawnictwo Naukowe Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość 2013, r. 20, nr 2 (87), s. 19-29 ; click here to follow the link
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Politechniki Bydgoskiej
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Apr 18, 2024
Mar 30, 2015
59
105
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/765
Edition name | Date |
---|---|
Wpływ kolagenu na jakość technologiczną mięsa | Apr 18, 2024 |
Janicki, Bogdan (zootechnika) Buzała, Mateusz
Biesek, Jakub Adamski, Marek. Promotor
Wach, Jan Frąckowiak, Hieronim. Promotor
Budnik, Stanisław Adamski, Marek. Promotor Kuźniacka, Joanna. Promotor pomocniczy
Saleh, Mohamed Kokoszyński, Dariusz. Promotor
Wasilewski, Rafał Kokoszyński, Dariusz. Promotor
Stęczny, Kamil Kokoszyński, Dariusz. Promotor
Dankowiakowska, Agata Bednarczyk, Marek. Promotor Bogucka, Joanna. Promotor pomocniczy