Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.

Tytuł: Wpływ kolagenu na jakość technologiczną mięsa

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

18 kwi 2024

Data dodania obiektu:

30 mar 2015

Liczba wyświetleń treści obiektu:

59

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie PDF

105

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/765

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji