Chojczak, Maria ; Warszywka, Maria ; Społem WSS, Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów w Warszawie. Oprac.
Zgłoszona przez SPOŁEM WSS Oddział Produkcji ; Ustanowiona przez Dyrektora Oddziału Produkcji Garmażeryjnej i Napojów SPOŁEM WSS dnia 18 lutego 1983 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1983 r
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
27 mar 2023
27 mar 2023
23
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4884
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wyroby garmażeryjne - Bigosy i kapusty gotowane BN-83/8159-03 | 27 mar 2023 |
Chojczak, Marianna Warszywka, Maria "Społem" WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów w Warszawie. Oprac.
Kosson, Jadwiga Warszywka, Maria SPOŁEM WSS Oddział Produkcji, Warszawa. Oprac.
SPOŁEM WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.
Łacik, Lucyna Wróbel, Barbara SPOŁEM WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.
Wróbel, Barbara Bernardyn, Maria SPOŁEM WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.
Idziak, Barbara Zwolińska, Elżbieta SPOŁEM CZSS Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów w Warszawie. Oprac.
Państwowe Przedsiębiorstwo Garmażeryjne. Oprac.
Roszak, Janina Wróbel, Barbara SPOŁEM CZSS Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.