Wróbel, Barbara ; Bernardyn, Maria ; SPOŁEM WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez SPOŁEM WSS Oddział Produkcji ; Ustanowiona przez Dyrektora Oddziału Produkcji Garmażeryjnej i Napojów WSS SPOŁEM dnia 27 sierpnia 1983 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 kwietnia 1984 r
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Mar 24, 2023
Mar 24, 2023
30
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4877
Edition name | Date |
---|---|
Wyroby garmażeryjne z dodatkiem mięsa drobiowego BN-83/8151-53 | Mar 24, 2023 |
Wróbel, Barbara Bernardyn, Maria SPOŁEM WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.
Łacik, Lucyna Wróbel, Barbara SPOŁEM WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.
SPOŁEM WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.
Warszywka, Maria Gradowska, Albina Społem WSS, Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów w Warszawie. Oprac.
Chojczak, Marianna Warszywka, Maria "Społem" WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów w Warszawie. Oprac.
Chojczak, Maria Warszywka, Maria Społem WSS, Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów w Warszawie. Oprac.
Wróbel, Barbara Roszak, Janina "SPOŁEM" Warszawska Spółdzielnia Garmażeryjna, Warszawa. Oprac.
Jeske, Jacek Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa, Poznań. Oprac.