Burzyński, Marian ; Guzewicz, Barbara ; Piekarska, Elżbieta ; Paliwoda, Krystyna ; Ulacha, Tadeusz ; SPOŁEM WSS Oddział Produkcji w Warszawie. Oprac.
Zgłoszona przez WSS SPOŁEM Oddział Produkcji ; Ustanowiona przez Dyrektora do spraw produkcji Garmażeryjnej i Napojów WSS Społem dnia 28 stycznia 1979 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 października 1979 r
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
21 mar 2023
21 mar 2023
28
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4854
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Produkcja garmażeryjna - Karkówka bez kości oraz pozostałe elementy porozbiorowe BN-79/8151-25 | 21 mar 2023 |
Burzyński, Marian Guzewicz, Barbara Piekarska, Elżbieta Paliwoda, Krystyna Ulacha, Tadeusz SPOŁEM WSS Oddział Produkcji w Warszawie. Oprac.
Burzyński, Marian Guzewicz, Barbara Piekarska, Elżbieta Paliwoda, Krystyna Ulacha, Tadeusz SPOŁEM WSS Oddział Produkcji w Warszawie. Oprac.
Burzyński, Marian Guzewicz, Barbara Piekarska, Elżbieta Paliwoda, Krystyna Ulacha, Tadeusz SPOŁEM WSS Oddział Produkcji w Warszawie. Oprac.
Burzyński, Marian Guzewicz, Barbara Piekarska, Elżbieta Paliwoda, Krystyna Ulacha, Tadeusz SPOŁEM WSS Oddział Produkcji w Warszawie. Oprac.
Państwowe Przedsiębiorstwo Garmażeryjne. Oprac.
Państwowe Przedsiębiorstwo Garmażeryjne. Oprac.
Państwowe Przedsiębiorstwo Garmażeryjne. Oprac.
Państwowe Przedsiębiorstwo Garmażeryjne. Oprac.