Zgłoszona przez Zjednoczenie Przemysłu Koncentratów Spożywczych ; Ustanowiona przez Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Koncentratów Spożywczych dnia 6 czerwca 1977 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 października 1977 r
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
17 lut 2023
17 lut 2023
23
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4780
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Koncentraty przypraw do potraw - Koncentraty białkowe BN-77/8132-07 | 17 lut 2023 |
Skorupska, Iwona Graczyk, Danuta Mindzio, Alicja Centralne Laboratorium Przemysłu Koncentratów Spożywczych. Oprac.
Orłowska-Płotka, Barbara Zjednoczenie Przemysłu Koncentratów Spożywczych, Poznań. Oprac.
Andraszewicz, Krystyna Zjednoczenie Przemysłu Koncentratów Spożywczych, Poznań. Oprac.
Rutkowska, Maria Zjednoczenie Przemysłu Koncentratów Spożywczych, Poznań. Oprac.
Rutkowska, Maria Zjednoczenie Przemysłu Koncentratów Spożywczych, Poznań. Oprac.
Rutkowska, Maria Skorupska, Iwona Zjednoczenie Przemysłu Koncentratów Spożywczych, Poznań. Oprac.
Chiciak, A. Radłowska, Krystyna Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Gastronomicznego i Artykułów Spożywczych, Łódź. Oprac.
Radłowska, Krystyna Idzior, Hieronim SPOŁEM Centralny Zakład Spółdzielni Spożywców, Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Gastronomicznego i Artykułów Spożywczych, Łódź. Oprac.