Barlińska, Henryka ; Tyczyńska, Urszula ; Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego ; Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego dnia 15 października 1980 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 kwietnia 1981 r
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Jan 23, 2023
Jan 23, 2023
26
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4738
Edition name | Date |
---|---|
Wyroby cukiernicze trwałe - Pieczywo drożdżowe - Paluszki - Wymagania wspólne BN-80/8097-15 | Jan 23, 2023 |
Marcinek, Jerzy Niewiadomski, Zdzisław Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Barlińska, Henryka Sonnenberg, Jadwiga Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Gasparska, Renata Tyczyńska, Urszula Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Barlińska, Henryka Iwanyszczuk, Hilaria Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Redlicka, Alicja Niewiadomski, Zdzisław Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Grzybek, Bożena Niewiadomski, Zdzisław Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Barlińska, Henryka Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Barlińska, H. Szulc, A. Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.