Gasparska, Renata ; Kasprzycka, Jolanta ; Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego ; Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego dnia 28 grudnia 1977 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1978 r
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
17 sty 2023
17 sty 2023
22
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4685
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wyroby cukiernicze trwałe - Oznaczanie procentowej zawartości nadzienia lub korpusu oraz pokrywy wyrobu BN-77/8090-11 | 17 sty 2023 |
Marek, Brygida Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Gasparska, Renata Szwedowska, Ewa Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Gasparska, Renata Szwedowska, Ewa Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Gasparska, Renata Tyczyńska, Urszula Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Gasparska, Renata Kasprzycka, Jolanta Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Kasprzycka, Jolanta Gasparska, Renata Zrzeszenie Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego. Oprac.
Gasparska, Renata Kasprzycka, Jolanta Krajowa Spółka Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego CUKRY Sp. z o.o., Warszawa. Oprac.
Gasparska, Renata Reimus, Stanisław Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.