Jeske, Jacek ; Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa, Poznań. Oprac.
Zgłoszona przez Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa ; Ustanowiona przez Dyrektora Centralnego Ośrodka Badawczo-Rozwojowego Drobiarstwa dnia 31 lipca 1984 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1985 r
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Dec 8, 2022
Dec 8, 2022
20
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4607
Edition name | Date |
---|---|
Mięso drobiowe odzyskane mechanicznie BN-84/8035-05 | Dec 8, 2022 |
Stanisławiak, Mirosława Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa, Poznań. Oprac.
Jeske, Jacek Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa, Poznań. Oprac.
Jeske, Jacek Anders, Elżbieta Płotka, Andrzej Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa, Poznań. Oprac.
Anders, Elżbieta Jeske, Jacek Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa, Poznań. Oprac.
Stołeczne Przedsiębiorstwo Handlu Spożywczego - Oddział Produkcji Garmażeryjnej. Oprac.
Stołeczne Przedsiębiorstwo Handlu Spożywczego, Oddział Produkcji Garmażeryjnej. Oprac.
Wróbel, Barbara Bernardyn, Maria SPOŁEM WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa. Oprac.
Płotka, A. Woś, Z. Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa, Poznań. Oprac.