Płotka, A. ; Woś, Z. ; Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa, Poznań. Oprac.
Zgłoszona przez Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa ; Ustanowiona przez Dyrektora Centralnego Ośrodka Badawczo-Rozwojowego Drobiarstwa dnia 21 lutego 1983 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1983 r
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
8 gru 2022
8 gru 2022
22
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4608
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Przetwory jajowe - Pobieranie próbek i metody badań BN-83/8036-05 | 8 gru 2022 |
Tomaszewski, Stanisław Wajda, Pius Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa. Oprac.
Jeske, Jacek Anders, Elżbieta Płotka, Andrzej Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa, Poznań. Oprac.
Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa. Oprac.
Zajączkiewicz, Marek Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej, Centralny Inspektorat Standaryzacji. Oprac.
Walczak, Danuta Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej, Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa. Oprac.
Dąbrowski, Mikołaj Branżowe Laboratorium Przemysłu Kaletniczo-Rymarskiego, Warszawa. Oprac.
Gałecka-Wiercioch, Jadwiga Ewa SPOŁEM CZSS Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Gastronomicznego i Artykułów Spożywczych, Łódź. Oprac.
Jeske, Jacek Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa, Poznań. Oprac.