Wydaw. Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Rozprawy - Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
28 mar 2013
28 mar 2013
236
470
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/416
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Siarka jako składnik pokarmowy kształtujący wielkość i jakość plonów wybranych roślin uprawnych | 28 mar 2013 |
Świtkowski, Mateusz Barczak, Bożena Szałajda, Tomasz. Oprac. Ślachciak, Dorota. Oprac.
Świtkowski, Mateusz Barczak, Bożena Górska, Aleksandra. Oprac. Górecki, Michał. Oprac. Ślachciak, Dorota. Oprac.
Figas, Anna Drozdowska, Lucyna. Promotor
Świtkowski, Mateusz Kozera, Wojciech Barczak, Bożena Szałajda, Tomasz. Oprac. Ślachciak, Dorota. Oprac.
Szczepanek, Małgorzata (agronomia)
Czyż, Krzysztof Harasimowicz-Hermann, Grażyna. Promotr
Jaskulska, Iwona
Barczak, Bożena Maciejewski, Mateusz Świtkowski, Mateusz Górska, Aleksandra. Oprac. Górecki, Michał. Oprac. Ślachciak, Dorota. Oprac.