Kapelański, Wojciech. Promotor
Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Sep 25, 2023
Nov 8, 2012
13
10
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/373
Edition name | Date |
---|---|
Porównanie jakości tusz i mięsa pozyskiwanego od loszek po odchowaniu pierwszego miotu i ze standardowego tuczu mięsnego | Sep 25, 2023 |
Jankowiak, Hanna Kapelański, Wojciech. Promotor
Bogucka, Joanna Kapelański, Wojciech. Promotor
Wasilewski, Przemysław Dariusz Nowachowicz, Jerzy. Promotor
Bocian, Maria Anna Kapelański, Wojciech. Promotor
Reszka, Patrycja Bogucka, Joanna. Promotor Jankowiak, Hanna. Promotor pomocniczy
Saleh, Mohamed Kokoszyński, Dariusz. Promotor
Państwowe Przedsiębiorstwo Garmażeryjne. Oprac.
Burzyński, Marian Guzewicz, Barbara Piekarska, Elżbieta Paliwoda, Krystyna Ulacha, Tadeusz SPOŁEM WSS Oddział Produkcji w Warszawie. Oprac.