Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy
Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
25 maj 2021
13 maj 2021
5
10
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/3284
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Zastosowanie alternatywnych do poekstrakcyjnej śruty sojowej źródeł białka w aspekcie jakości surowców drobiarskich | 25 maj 2021 |
Kowalska, Emilia Adamski, Marek. Promotor
Wasilewski, Rafał Kokoszyński, Dariusz. Promotor
Saleh, Mohamed Kokoszyński, Dariusz. Promotor
Czarnecki, Rafał Adamski, Marek. Promotor
Kokoszyński, Dariusz Bernacki, Zenon Bawej, Małgorzata Nowachowicz, Jerzy. Red.
Janicki, Bogdan (zootechnika) Buzała, Mateusz
Kucharska-Gaca, Joanna Adamski, Marek. Promotor Kuźniacka, Joanna. Promotor pomocniczy
Sobolewska, Adrianna Elminowska-Wenda, Gabriela. Promotor