Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy
Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
May 25, 2021
May 13, 2021
5
10
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/3284
Edition name | Date |
---|---|
Zastosowanie alternatywnych do poekstrakcyjnej śruty sojowej źródeł białka w aspekcie jakości surowców drobiarskich | May 25, 2021 |
Kowalska, Emilia Adamski, Marek. Promotor
Wasilewski, Rafał Kokoszyński, Dariusz. Promotor
Saleh, Mohamed Kokoszyński, Dariusz. Promotor
Czarnecki, Rafał Adamski, Marek. Promotor
Kokoszyński, Dariusz Bernacki, Zenon Bawej, Małgorzata Nowachowicz, Jerzy. Red.
Kucharska-Gaca, Joanna Adamski, Marek. Promotor Kuźniacka, Joanna. Promotor pomocniczy
Janicki, Bogdan (zootechnika) Buzała, Mateusz
Sobolewska, Adrianna Elminowska-Wenda, Gabriela. Promotor