Wydział Rolnictwa i Biotechnologii
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
17 lut 2015
14 lis 2011
17
16
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/169
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Jakość konsumpcyjna, technologiczna i trwałość przechowalnicza wybranych odmian ziemniaka | 17 lut 2015 |
Wojdyła, Tadeusz
Wojciechowska, Joanna Keutgen, Anna. Promotor
Instytut Maszyn Spożywczych. Oprac. Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych. Oprac.
Branżowy Centralny Ośrodek Normalizacyjny. Oprac.
Branżowy Centralny Ośrodek Normalizacyjny. Oprac.
Breza-Boruta, Barbara Sadowski, Stanisław. Promotor
Ossowski, Witold Rolbiecki, Stanisław Wojdyła, Tadeusz Wichrowska, Dorota (agronomia) Rolbiecki, Roman
Wichrowska, Dorota (agronomia) Rogozińska, Ilona. Promotor