Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy po zalogowaniu.
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy po zalogowaniu.

Tytuł: Profil kwasów tłuszczowych w tkance mięśniowej i tłuszczowej oraz jakość mięsa świń żywionych paszą z dodatkiem kwasu linolowego

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

19 wrz 2023

Data dodania obiektu:

20 cze 2011

Liczba wyświetleń treści obiektu:

5

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu

2

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/109

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji