Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni 2014, nr 86, s. 244-251 ; kliknij tutaj, żeby przejść
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
27 wrz 2023
26 wrz 2016
48
90
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/946
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Analiza mikroskopowa składu tkankowego wybranych przetworów mięsnych | 27 wrz 2023 |
Michalska, Grażyna Nowachowicz, Jerzy Wasilewski, Przemysław Dariusz Sobierański, Aleksander Nowachowicz, Jerzy. Red.
Strzelecki, Jerzy Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Tyszkiewicz, I. Świderska, J. Słowikowska, J. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Olewiński, S. Zawadzki, A. Szymańska, M. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac.
Lewkowicz, Maria Wieczorek, Hanna Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego. Oprac.
Kowalski, Z. Drzazga, K. Jasek, H. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa. Oprac. Wojskowy Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Służby Żywnościowej, Warszawa. Oprac.
Wieczorek, Hanna Lipowska, Anna Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego. Oprac.
Koczywas, Eugeniusz Centralne Laboratorium Chłodnictwa, Łódź. Oprac.