Dorszewski, Piotr ; Grabowicz, Małgorzata ; Szterk, Piotr ; Grajewski, Jan ; Twarużek, Magdalena
Polskie Towarzystwo Nauk Weterynaryjnych
Medycyna Weteynaryjna 2013, 69 (10), s. 622-625 ; kliknij tutaj, żeby przejść
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
26 wrz 2023
26 mar 2015
65
106
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/760
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wpływ fermentacji na status mikrobiologiczny i mikotoksykologiczny kiszonki z lucerny | 26 wrz 2023 |
Grabowicz, Małgorzata
Juráček, Miroslav Bíro, Daniel Šimko, Milan Gálik, Branislav Rolinec, Michal Dorszewski, Piotr Gajdošík, Peter Majlát, Marián
Budziński, Waldemar Podkówka, Zbigniew. Promotor
Podkówka, Zbigniew
Kochanowska-Bukowska, Zofia Łyszczarz, Roman. Red.
Bochat, Andrzej (1957- )
Simińska, Ewa Bernacka, Henryka Grabowicz, Małgorzata Nowachowicz, Jerzy. Red.