Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.

Tytuł: Wpływ fermentacji na status mikrobiologiczny i mikotoksykologiczny kiszonki z lucerny ; Effect of fermentation on the microbiological and mycotoxicological status of alfalfa silag

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

26 wrz 2023

Data dodania obiektu:

26 mar 2015

Liczba wyświetleń treści obiektu:

61

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie PDF

106

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/760

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji