Filtry
  • Kolekcje
  • Typ pliku
  • Autor
  • Temat i słowa kluczowe
  • Typ zasobu
  • Język

Szukana fraza: [Temat i słowa kluczowe = musztarda] lub [Temat i słowa kluczowe = przyprawy do potraw] lub [Tytuł = Musztarda BN\-76\/8132\-08] lub [Autor = Chiciak, A.] lub [Autor = Radłowska, Krystyna] lub [Autor = Ośrodek Badawczo\-Rozwojowy Przemysłu Gastronomicznego i Artykułów Spożywczych, Łódź. Oprac.]

Wyników: 4

Obiektów na stronie:

Radłowska, Krystyna Idzior, Hieronim SPOŁEM Centralny Zakład Spółdzielni Spożywców, Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Gastronomicznego i Artykułów Spożywczych, Łódź. Oprac.

1977
branżowa norma

Skorupska, Iwona Graczyk, Danuta Mindzio, Alicja Centralne Laboratorium Przemysłu Koncentratów Spożywczych. Oprac.

1988
branżowa norma

Zjednoczenie Przemysłu Koncentratów Spożywczych, Poznań. Oprac.

1977
branżowa norma

Gałecka-Wiercioch, Jadwiga Ewa SPOŁEM CZSS Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Gastronomicznego i Artykułów Spożywczych, Łódź. Oprac.

1982
branżowa norma

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji