Piwczyński, Dariusz ; Wochna, Paweł ; Kolenda, Magdalena ; Czajkowska, Alicja
Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego
Polish Journal of Natural Sciences 2013, vol. 28 (4), pp. 437-448 ; kliknij tutaj, żeby przejść
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
11 kwi 2016
16 paź 2015
44
87
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/843
Nazwa wydania | Data |
---|---|
The effect of slaughtering season on the carcass quality of growing finishing pigs | 11 kwi 2016 |
Piwczyński, Dariusz Sitkowska, Beata Aerts, Joanna Kolenda, Magdalena
Maiorano, Giuseppe Kapelański, Wojciech Bocian, Maria Anna Pizzuto, Roberto Kapelańska, Jolanta
Biegniewska, Milena Kapelański, Wojciech. Promotor
Saleh, Mohamed Kokoszyński, Dariusz. Promotor
Piwczyński, Dariusz Nowachowicz, Jerzy. Red.
Wasilewski, Rafał Kokoszyński, Dariusz. Promotor
Urbański, Paweł Pierzchała, Mariusz Terman, Arkadiusz Kamyczek, Marian Kapelański, Wojciech Bocian, Maria Anna Kawka, Magdalena Parada, Rafał Roszczyk, Agnieszka Różycki, Marian Kurył, Jolanta