Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
6 gru 2022
6 gru 2022
21
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4585
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Przetwory rybne - Oznaczanie stopnia twardości BN-72/8020-05 | 6 gru 2022 |
Góralczyk, Krystyna Michalska, Teresa Zjednoczenie Gospodarki Rybnej, Szczecin. Oprac.
Zjednoczenie Gospodarki Rybnej. Oprac.
Góralczyk, Krystyna Jackiewicz, Leonida Michalska, Teresa Zjednoczenie Gospodarki Rybnej, Szczecin. Oprac.
Piga, Wieńczysława Wojtas, Wilhelm Zjednoczenie Gospodarki Rybnej, Szczecin. Oprac.
Zjednoczenie Gospodarki Rybnej. Oprac.
Zjednoczenie Gospodarki Rybnej. Oprac.
Zjednoczenie Gospodarki Rybnej. Oprac.
Piga, Wieńczysława Wojtas, Wilhelm Zjednoczenie Gospodarki Rybnej, Szczecin. Oprac.