Kapelański, Wojciech. Promotor
Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt
Dostęp wyłącznie w sieci lokalnej Biblioteki Głównej Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
25 wrz 2023
8 lis 2012
13
10
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/373
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Porównanie jakości tusz i mięsa pozyskiwanego od loszek po odchowaniu pierwszego miotu i ze standardowego tuczu mięsnego | 25 wrz 2023 |
Jankowiak, Hanna Kapelański, Wojciech. Promotor
Bogucka, Joanna Kapelański, Wojciech. Promotor
Wasilewski, Przemysław Dariusz Nowachowicz, Jerzy. Promotor
Bocian, Maria Anna Kapelański, Wojciech. Promotor
Reszka, Patrycja Bogucka, Joanna. Promotor Jankowiak, Hanna. Promotor pomocniczy
Saleh, Mohamed Kokoszyński, Dariusz. Promotor
Państwowe Przedsiębiorstwo Garmażeryjne. Oprac.
Burzyński, Marian Guzewicz, Barbara Piekarska, Elżbieta Paliwoda, Krystyna Ulacha, Tadeusz SPOŁEM WSS Oddział Produkcji w Warszawie. Oprac.