Klepcarz, Stanisław ; Instytut Maszyn Spożywczych. Oprac. ; Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Wag. Oprac.
Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa"
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
21 gru 2020
21 gru 2020
34
48
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/2933
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Dozowniki wagowe - Wymagania i badania BN-82/5542-06 | 21 gru 2020 |
Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Wag. Oprac. Zjednoczenie Przedsiębiorstw Produkcj Maszyn i Urządzeń Handlowych PROMER. Oprac.
Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Wag. Oprac. Zjednoczenie Przedsiębiorstw Produkcji Maszyn i Urządzeń Handlowych PROMER. Oprac.
Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Wag. Oprac. Zjednoczenie Przedsiębiorstw Produkcji Maszyn i Urządzeń Handlowych PROMER. Oprac.
Instytut Maszyn Spożywczych. Oprac.
Nowicki, Andrzej Łukasik, Mariusz Instytut Maszyn Spożywczych. Oprac.
Nowicki, Andrzej Łukasik, Mariusz Instytut Maszyn Spożywczych. Oprac. Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Aparatury Mleczarskiej Warszawa. Oprac.
Instytut Maszyn Spożywczych. Oprac. Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych. Oprac.