Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.

Tytuł: Wpływ wybranych inokulantów mikrobiologicznych i mikrobiologiczno-enzymatycznych na przebieg procesu zakiszania oraz parametry jakościowe kiszonek z traw i kukurydzy

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

27 wrz 2023

Data dodania obiektu:

19 wrz 2018

Liczba wyświetleń treści obiektu:

74

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie PDF

60

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/1217

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji