Walczyk, Danuta ; Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej, Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa. Oprac.
Zgłoszona przez Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej Centralny Inspektorat Standaryzacji ; Ustanowiona przez Dyrektora Centralnego Inspektoratu Standaryzacji dnia 4 lutego 1977 r. Zarządzeniem nr 229/N/77 jako norma obowiązująca w zakresie importu i obrotu od dnia 1 października 1977 r
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
22 lut 2023
22 lut 2023
25
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4805
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Kawa surowa - Ocena ogólna - Określanie zapachu, gatunku, postaci i barwy ziarna BN-77/8136-07 | 22 lut 2023 |
Walczyk, Danuta Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej, Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa. Oprac.
Walczyk, Danuta Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej, Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa. Oprac.
Walczyk, Danuta Tomaszewski, Stanisław Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej, Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa. Oprac.
Walczyk, Danuta Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej, Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa. Oprac.
Walczak, Danuta Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej, Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa. Oprac.
Rutkowska, Maria Zjednoczenie Przemysłu Koncentratów Spożywczych, Poznań. Oprac.
Żelazowska, Z. Szof, A. Petrykowski, S. SPOŁEM CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa. Oprac.