Wyroby cukiernicze trwałe - Pieczywo parzone - Wymagania wspólne BN-76/8097-07
Autor:Gasparska, Renata ; Tyczyńska, Urszula ; Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Temat i słowa kluczowe:pieczywo parzone ; wyroby cukiernicze trwałe
Opis:Zgłoszona przez Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego ; Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego dnia 30 sierpnia 1976 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 kwietnia 1977 r
Wydawca: Data wydania: Typ zasobu: Język: Prawa: Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: