Wyroby cukiernicze trwałe - Karmelki nadziewane i małonadziewane - Wymagania wspólne BN-77/8092-02
Autor:Marcinek, Jerzy ; Redlicka, Alicja ; Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa. Oprac.
Temat i słowa kluczowe:cukierki ; karmelki małonadziewane ; karmelki nadziewane ; wyroby cukiernicze trwałe
Opis:Zgłoszona przez Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego ; Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego dnia 28 grudnia 1977 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1978 r
Wydawca: Data wydania: Typ zasobu: Język: Prawa: Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: