Żywność ekologiczna – produkcja roślinna. Wymagania, zasady produkcji
Autor:Kaniewska, Joanna ; Domoradzki, Marek ; Gozdecka, Grażyna ; Poćwiardowski, Wojciech
Temat i słowa kluczowe:produkcja rolna ; rolnictwo ekologiczne ; żywność ekologiczna
Współtwórca:Ślachciak, Dorota. Oprac. ; Szałajda, Tomasz. Oprac.
Wydawca:Wydaw. Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Źródło:Nauka niejedno ma imię...T.3, s. 103-116
Identyfikator oryginału: Język: Powiązania: Prawa: Właściciel praw:Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
Licencja: Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: