Jakość jaj kaczek Pekin ze stad zachowawczych P11 i P22 ; Quality of eggs of Peking ducks from P11 and P22 conservation flock
Autor:Kokoszyński, Dariusz ; Bernacki, Zenon ; Bawej, Małgorzata
Temat i słowa kluczowe:albumen ; ducks ; eggs ; białka ; eggshell ; jajka ; yolk ; odczyn ph ; kaczki ; ph reaction ; skorupa ; żółtko
Opis: Współtwórca: Wydawca:Wydaw. Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Źródło: Identyfikator oryginału: Język: Powiązania: Prawa: Właściciel praw:Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
Licencja: Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: