Soki i koncentraty soków z owoców cytrusowych - Oznaczanie cukrów metodą Luff-Shoorl'a BN-77/8121-05
Autor:Matysiak, Hanna ; Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej, Centralny Inspektorat Standaryzacji. Oprac.
Temat i słowa kluczowe:koncentrat soku ; metoda Luff-Shoorl'a ; owoce cytrusowe ; sok owocowy ; zawartość cukrów
Opis:Zgłoszona przez Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej Centralny Inspektorat Standaryzacji ; Ustanowiona przez Dyrektora Centralnego Inspektoratu Standaryzacji dnia 17 listopada 1977 r. zarządzeniem 237 N/77 jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1978 r
Wydawca: Data wydania: Typ zasobu: Język: Prawa: Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: