Projektowanie i podstawy teorii formowania kształtek kulistych z ciasta
Autor: Temat i słowa kluczowe:przetwórstwo spożywcze ; właściwości reologiczne ; kształtki ; kształtki kuliste ; formowanie ciasta ; piekarstwo ; pieczywo
Wydawca:Wydaw. Uczelniane Akademii Techniczno-Rolniczej
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator oryginału: Język: Powiązania:Rozprawy - Akademia Techniczno-Rolnicza im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
Prawa: Właściciel praw:Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
Licencja: Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Digitalizacja:Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Lokalizacja oryginału: